Επικαιροτητα

Αυτοψία Γιαννακούρα στην Π.Ε.Ο. Τρίπολης-Καλαμάτας (vd)

"Ακόμα και τώρα είμαστε εδώ και υλοποιούμε ό,τι έργα έχουμε προγραμματίσει".

Στις εργολαβίες που έχουν στηθεί στην παλιά εθνική Τρίπολης-Καλαμάτας βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας. 

Μάλιστα στην ανάρτησή του στη σελίδα που διατηρεί στα κοινωνικά δίκτυα ανέφερε χαρακτηριστικά: Εμείς ακόμα και τώρα είμαστε εδώ και υλοποιούμε ό,τι έργα έχουμε προγραμματίσει και μετά την 1η Σεπτεμβρίου αφήνουμε δεκάδες ακόμα για την νέα Περιφερειακή Αρχή.(ψηφισμένα και με εξασφαλισμένα χρήματα από διάφορα προγράμματα).

Αναλυτικά:

Αυτοψία στις εργασίες που εκτελούνται στην Παλιά Εθνική Τρίπολης-Καλαμάτας για την αντικατάσταση του φθαρμένου οδοστρώματος και την τοποθέτηση αντιολισθηρού τάπητα, όπου απαιτείται.

Στον δρόμο υλοποιούνται δύο εργολαβίες, μία ύψους 500 χιλιάδων ευρώ και μία 200 χιλιάδων ευρώ στο Δερβένι, όπου έγιναν εργασίες στο δρόμο εντός οικισμού γιατί υπήρχαν πολλά προβλήματα και παράλληλα τοποθετήθηκαν φωτιστικά για την ασφαλή διέλευση των οδηγών και την προστασία των κατοίκων.

Εμείς ακόμα και τώρα είμαστε εδώ και υλοποιούμε ό,τι έργα έχουμε προγραμματίσει και μετά την 1η Σεπτεμβρίου αφήνουμε δεκάδες ακόμα για την νέα Περιφερειακή Αρχή.(ψηφισμένα και με εξασφαλισμένα χρήματα από διάφορα προγράμματα).

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.