Επικαιροτητα

ΑΡΓΟΣ: Προτομές του Πανανά και του Παλληκαρίδη

Ανέγερση δύο προτομών, του Υποπλοίαρχου Κωνσταντίνου Πανανά και του ποιητή Ευαγόρα Παλληκαρίδη, στο Άργος.

 

Στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Άργους Μυκηνών που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Μαρτίου, δύο θέματα της ημερήσιας διάταξης αναφέρονται σε ανέγερση προτομών στο Άργος.


Πρόκειται για τα θέματα 23 και 24 που έρχονται ως εισήγηση του κ. K. Μπέγκου για ανέγερση δύο προτομών, του Υποπλοίαρχου Κωνσταντίνου Πανανά και του ποιητή Ευαγόρα Παλληκαρίδη.


-23. Περί ανέγερσης προτομής του αείμνηστου ήρωα της Κινάρου Υποπλοίαρχου Κωνσταντίνου Πανανά, ο οποίος έπεσε σε ώρα καθήκοντος και κάλυψης της σχετικής δαπάνης - εισηγητής ο κ. Κ. Μπέγκος.


-24. Περί ανέγερσης προτομής του αείμνηστου ήρωα της Κύπρου και ποιητή Ευαγόρα Παλληκαρίδη, ο οποίος απαγχονίστηκε στις 14-3-1957, σε ηλικία μόλις 19 ετών, για την λευτεριά της Κύπρου και κάλυψης της σχετικής δαπάνης - εισηγητής ο κ. Κ. Μπέγκος.

 

ΠΗΓΗ:argolikeseidhseis.gr

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.