Επικαιροτητα

ΤΡΙΠΟΛΗ: Ανακοινώσεις για τα αδέσποτα

Πρώτη συνεδρίαση της πενταμελούς επιτροπής-Βρέθηκε κοινό έδαφος.

Την απόλυτη ικανοποίησή του για την πορεία της πρώτης συνεδρίασης της επιτροπής που συστάθηκε για τα αδέσποτα στην Τρίπολη εκφράζει σε ανάρτησή του ο Πολιτιστικός Φιλοζωϊκός Σύλλογος Τρίπολης.

Σε αυτή γίνεται λόγος για απόλυτη ταύτιση απόψεων με τον αντιδήμαρχο Γιώργο Λαγό στις προταθείσες λύσεις καθώς και για ανακοινώσεις πολύ σύντομα.

Διαβάστε αναλυτικά τι αναφέρει η ανάρτηση του φιλοζωϊκού:

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η πρώτη σύσκεψη της νεοσύστατης πενταμελούς επιτροπής όπου και συμμετέχουμε με χαρά προκειμένου να οργανωθεί και να μπει σε εφαρμογή το πρόγραμμα της διαχείρισης των αδέσποτων.

Με διάθεση συνεργασίας τόσο από την πλευρά της νέας δημοτικής αρχής και τον αντιδήμαρχο κύριο Γεώργιο Λαγό όσο και από πλευράς του συλλόγου μας υπήρξε μια παραγωγική συζήτηση που οδήγησε σε ομόφωνες αποφάσεις σε καίρια ζητήματα που θα ανακοινωθούν τις προσεχείς μέρες και θα εφαρμοστούν άμεσα ούτως ώστε να μπει σε τροχιά διαχείρισης το τεράστιο πρόβλημα των αδέσποτων που έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις στο Δήμο μας. 

Στόχος μας είναι να είμαστε μια φωνή με το Δήμο για να μπορέσουμε να πετύχουμε το ζητούμενο που είναι η ευζωία των αδέσποτων και η ασφάλεια των πολιτών.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.