Επικαιροτητα

ΤΡΙΠΟΛΗ: Ο Φιλοζωϊκός για την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων

Κανένα αδέσποτο στο δρόμο, κανένα ζώο σε κίνδυνο.

*4 Οκτωβρίου*

Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων.

Η ημέρα αυτή υπάρχει για να μας θυμίζει πως τα ζώα γεννιούνται με ίσα δικαιώματα στη ζωή και στη δυνατότητα ύπαρξης που ο άνθρωπος οφείλει να σέβεται. Δικαιώματα κατοχυρωμένα απ το 1978 με τη διεθνή διακήρυξη των Δικαιωμάτων των Ζώων. 

Ο άνθρωπος ανήκει στο ζωικό βασίλειο και ως ον με νου και γνώση οφείλει να τα χρησιμοποιεί για το καλό των ζώων. Κάθε ζώο δικαιούται φροντίδας, προσοχής και προστασίας απ τον άνθρωπο και δεν θα πρέπει να υποβάλλεται σε κακομεταχείριση ή απάνθρωπη συμπεριφορά. Κάθε πράξη που χωρίς λίγο προκαλεί θάνατο ζώου είναι βιοκτονια και είναι έγκλημα απέναντι στη ζωή....

Εμείς γιορτάζουμε την ημέρα αυτή με μια απ τις πιο όμορφες πράξεις που μπορεί να κάνει ο άνθρωπος και δεν είναι άλλη απ την υιοθεσία μιας αδέσποτης ψυχής. Ο σύλλογος μας έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 140 υιοθεσίες και αυτό μας γεμίζει χαρά, συγκίνηση και υπερηφάνεια!

Κανένα αδέσποτο στο δρόμο, κανένα ζώο σε κίνδυνο....

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.