Επικαιροτητα

Ημερίδα για την προώθηση του Τουρισμού Υγείας στην Πελοπόννησο

Ημερίδα με τίτλο ''Ανάπτυξη και προώθηση της Πελοποννήσου ως προορισμός Τουρισμού Υγείας'' συνδιοργανώνεται από τον Τουριστικό Οργανισμό Πελοποννήσου και το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ.

 

 

Η ημερίδα θα λάβει χώρα την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016, ώρα 17:00 στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Αποκατάστασης ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ στο 2ο χλμ. Παλαιάς επαρχιακής οδού Τρίπολης Τεγέας στην Τρίπολη.

 

Χαιρετισμό θα απευθύνουν στην ημερίδα ο Δρ. Κωνσταντίνος Μαρινάκος, Πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου και η Αικατερίνη Καρνιαδάκη, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ. Τον συντονισμό της συζήτησης θα αναλάβει ο δημοσιογράφος Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος.

 

Κεντρικός εισηγητής της ημερίδας θα είναι ο Δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης M.D, Ph.D, Director της healthcare cybernetics, ο οποίος θα αναφερθεί στον τρόπο προώθησης και στην αξία του Τουρισμού Υγείας. Επιπλέον εισηγήσεις θα πραγματοποιηθούν από την κα Αγγελική Κατσάπη Διεθνής Επιθεωρήτρια Υπηρεσιών Υγείας – Ιατρικού Τουρισμού, Temos International (Πιστοποίηση και Διαπίστευση) και από την Κατερίνα Εξακουστίδου MBA, Co owner, Vitabroad (Ο ρόλος της Διαμεσολάβησης)

 

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016 και ώρα 17:00 – 21:00

 

''Ανάπτυξη και προώθηση της Πελοποννήσου ως προορισμός τουρισμού υγείας''.

 

17:00 – 17:30  

Προσέλευση καλεσμένων

 

17:30 – 17:45  

Χαιρετισμός του Προέδρου Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου Δρ. Κωνσταντίνου Μαρινάκου 

 

18:00 – 19:00  

Θέμα Ομιλίας: Master Plan ''Health in the Peloponnese'' – Ανάπτυξη και προώθηση της Πελοποννήσου σαν προορισμός Τουρισμού Υγείας.

Ομιλητής: Δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης M.D, Ph.D, Director της healthcare cybernetics

 

19:00 – 19:30  

Θέμα Ομιλίας: Η πιστοποίηση ποιότητας και ασφάλειας στον Τουρισμό Υγείας: Διασφάλιση της προοπτικής βιωσιμότητας και ανάπτυξης στον κλάδο.

Ομιλητής: Αγγελική Κατσάπη Διεθνής Επιθεωρήτρια Υπηρεσιών Υγείας – Ιατρικού Τουρισμού, Temos International

 

19:30 – 20:00  

Θέμα Ομιλίας: Ο ρόλος της διαμεσολάβησης.

Ομιλητής: Κατερίνα Εξακουστίδου MBA, Co owner, Vitabroad

 

20:00 – 20:15  

Συμπεράσματα Ημερίδας από την Προέδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κα Καρνιαδάκη Αικατερίνη

 

20:15 

Ανοιχτή Συζήτηση

 

21:00

Ξενάγηση στους χώρους του Κέντρου για όσους το επιθυμούν

Κέρασμα προς τους καλεσμένους 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.