Επικαιροτητα

ΠαΠελ: Χάνουν εξάμηνο φοιτητές λόγω έλλειψης καθηγητών

Αντιμέτωποι με χαμένο εξάμηνο φοιτητές Τμήματος του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, λόγω έλλειψης καθηγητών.

Την Πέμπτη 17/10/2019 συγκροτήθηκε επιτροπή φοιτητών του 4ου έτους Τεχνολογίας Τροφίμων του πρώην ΤΕΙ Πελοποννήσου και νυν Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, λόγω του προβλήματος που έχει προκύψει με την πραγματοποίηση των εργαστηρίων, διότι υπάρχει έλλειψη από καθηγητές.

Τι καταγγέλλει η πρωτοβουλία της τετραμελούς επιτροπής του τμήματος ΤΕ.ΤΡΟ 4ου έτος στα "Φοιτητικά Νέα": "Η φετινή χρονιά άρχισε με πολλά εμπόδια για τις σπουδές μας. Τα περισσότερα τμήματα άνοιξαν με καθυστέρηση μιας εβδομάδας επιβαρύνοντας τους φοιτητές που έχουν έρθει από άλλες πόλεις. Με την έναρξη του ακαδημαϊκού έτους 2019-2020 τα προβλήματα πολλαπλασιάστηκαν αφού οι φοιτητές ήρθαν αντιμέτωποι με την μη πραγματοποίηση εργαστηρίων λόγω έλλειψης καθηγητών. Τα εργαστήρια μετατράπηκαν σε θεωρίες και βρισκόμαστε αντιμέτωποι με τον κίνδυνο να χάσουμε το εξάμηνο αν δεν καλυφθούν ΑΜΕΣΑ οι θέσεις των καθηγητών. Την ίδια κατάσταση, βέβαια αντιμετωπίζει το τμήμα Λογοθεραπείας καθώς δεν υπάρχει πρόγραμμα διδασκαλίας στο 2ο έτος. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνουν αυτά, και τα προηγούμενα χρόνια συνέβαιναν, όμως η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Όλα τα παραπάνω είναι αποτέλεσμα της ΕΛΛΕΙΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΜΑΣ."

Περισσότερα ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.