Επικαιροτητα

ΤΡΙΠΟΛΗ: Πρόσφυγες καθαρίζουν το πάρκο της Άρεως

Η δράση αυτή αποσκοπεί στην ομαλή ένταξη των προσφύγων στην τοπική κοινωνία.

Την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019, η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Τρίπολης σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Πάρνωνα. Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ στο πλαίσιο του Έργου «Διαμονή και βοήθεια σε αιτούντες άσυλο και πρόσφυγες στην Τρίπολη - Accommodation and assistance to asylum seekers and refugees in Tripoli» του προγράμματος ESTIA, θα πραγματοποιήσει εθελοντικό καθαρισμό του πάρκου της Πλατείας Άρεως στην Τρίπολη.

Η δράση αυτή αποτελεί μια ακόμα δραστηριότητα που αποσκοπεί στην ομαλή ένταξη των προσφύγων στην τοπική κοινωνία. Οι ωφελούμενοι του προγράμματος ESTIA θέλουν να ανταποδώσουν την φιλοξενία και την αποδοχή στην πόλη που τους φιλοξενεί στην πιο δύσκολη περίοδο της ζωής  τους. 

Εκπρόσωποι του Δήμου Τρίπολης με το προσωπικό της Εταιρείας και σε συνεργασία με εθελοντές πρόσφυγες θα προβούν σε αποκομιδή απορριμμάτων από το πάρκο της Πλατείας Άρεως στην Τρίπολη.

Ώρα  συγκέντρωσης  : 9:00 π.μ. 

Σημείο συγκέντρωσης : Άγαλμα Θ. Κολοκοτρώνη 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.