Επικαιροτητα

Συνάντηση με τον νέο διοικητή της πυροσβεστικής Πελοποννήσου

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Ευάγγελου Γιαννακούρα με τον νέο διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πελοποννήσου Αρχιπύραρχο Χαράλαμπο Χιώνη.

 

 

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας με το νέο Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πελοποννήσου, Αρχιπύραρχο Χαράλαμπο Χιώνη, τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αρκαδίας, Πύραρχο Θοδωρή Λαρέζο και τον Προϊστάμενο γραφείου επιχειρήσεων Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πελοποννήσου (ΠΕΠΥΔ), Πύραρχο Αθανάσιο Κολυβήρα, πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 22 Μαρτίου.

 

Στην ανακοίνωση του μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook ο κ.Γιαννακούρας ανέφερε:

 

"Καλωσόρισα το νέο Διοικητή της Πυροσβεστικής και του ευχήθηκα "καλή παραμονή" στην περιοχή μας, χωρίς προβλήματα όσον αφορά τις πυρκαγιές το Καλοκαίρι. Παράλληλα είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε και διάφορα θέματα για την πρόληψη δύσκολων συμβάντων και για τον καλύτερο συντονισμό των υπηρεσιών μας σε περίπτωση πρόκλησης πυρκαγιών την καλοκαιρινή περίοδο.

 

Στη συνέχεια ακολούθησε σύσκεψη με την παρουσία και εκπροσώπων της Πολιτικής Προστασίας και των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας για συζήτηση ειδικότερων ζητημάτων, όπως η διάνοιξη ζωνών πυροπροστασίας, αλλά και θεμάτων που έχουν να κάνουν με την κάλυψη αναγκών εν όψει της αντιπυρικής περιόδου.

 

Η συζήτηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα και θεωρώ πως είμαστε καθ' όλα έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε τυχόν συμβάντα που θα προκύψουν, αν και ευχή όλων είναι το Καλοκαίρι να κυλήσει ομαλά, γιατί δεν έχουμε το περιθώριο να χάσουμε άλλες εκτάσεις, μιας και στο παρελθόν η περιοχή μας έχει πληγεί αρκετά και μετράμε ακόμα πληγές από τις πυρκαγιές.

 

Στόχος μας είναι να μην έχουμε ζημιές από πυρκαγιές, ακόμα και αν προκύψουν, κάτι που συνέβη τα τελευταία χρόνια, χάρη στην έγκαιρη προετοιμασία και τον άψογο συντονισμό όλων των εμπλεκόμενων φορέων".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.