Επικαιροτητα

Νέο κύμα μόνιμων διορισμών εκπαιδευτικών το 2021

Στους μόνιμους διορισμούς εκπαιδευτικών που έχουν ήδη δρομολογηθεί αναφέρθηκε η υφυπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη, σε συνέντευξή της.

Εξασφαλισμένες είναι οι πιστώσεις για τους μόνιμους διορισμούς σε Ειδική Αγωγή και Γενική εκπαίδευση. Συγκεκριμένα 5.250 εκπαιδευτικοί θα προσληφθούν το 2020 και 5.250 το 2021.

Αυτά σημείωσε μεταξύ άλλων η υφυπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη, μιλώντας στο Best Tv της Πάτρας.

«Κάθε κυβέρνηση κρίνεται από το αποτέλεσμα και εμείς προχωρήσαμε το διαγωνισμό της ειδικής και προχωράμε στις προσλήψεις 5.250 εκπαιδευτικών για να πάρει ανάσα και… οξυγόνο το ελληνικό δημόσιο σχολείο. Οι πιστώσεις εξασφαλισμένες και ακολουθεί και νέο κύμα διορισμών για το επόμενο έτος».

Η υφυπουργός Παιδείας είπε επίσης ότι και στη Γενική Αγωγή υπάρχουν χιλιάδες εκπαιδευτικοί, πάνω από 9.000 για την Παράλληλη Στήριξη. Θέλουμε τα παιδιά να χτίζουν μια σημαντική σχέση με τους εκπαιδευτικούς για αυτό κάνουμε και διορισμούς μονίμων.

Περισσότερα ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.