Επικαιροτητα

ΤΡΙΠΟΛΗ:Πώς λειτουργούσε το κύκλωμα που αποκάλυψε η ΕΛ.ΑΣ.

Οι παραγγελίες γίνονταν με φράσεις του στυλ "θέλω ένα κιλό μέλι" ή "βάλε μισό κιλό λεμόνια" ή  "θέλω μισό αυτοκίνητο".

Το “μέλι” τα… λεμόνια και το αυτοκίνητο!  Αυτές ήταν οι κωδικές λέξεις μελών κυκλώματος, που καλλιεργούσε, αποθήκευε, επεξεργαζόταν και διοχέτευσε μεγάλες ποσότητες κάνναβης, όταν μιλούσαν στο τηλέφωνο για να προσδιορίσουν τα ακριβή είδη των ναρκωτικών ουσιών, που είχαν παραγγελθεί στην οργάνωση!

Αγρότες οι περισσότεροι από τους έξι, που συνελήφθησαν μετά από επιχείρηση της Ασφάλειας Τρίπολης, χρησιμοποιούσαν παρεμφερείς με τα προϊόντα κωδικούς, προσθέτοντας και την ποσότητα που επρόκειτο να πουληθεί. Έτσι, σύμφωνα με τις πληροφορίες της Alphafreepress, οι παραγγελίες γίνονταν με φράσεις του στυλ “θέλω ένα κιλό μέλι” ή άλλη φορά “βάλε μισό κιλό λεμόνια” ή και “θέλω μισό αυτοκίνητο”.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Τρίπολης ερευνούσαν καιρό τις σκοτεινές δραστηριότητες των έξι ανδρών που επίσημα εμφανίζονταν σαν αγρότες η μελισσοκόμοι. Στο τελικό στάδιο των ερευνών, σε περιοχές του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση και συνελήφθησαν τα έξι μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, ηλικίας από 49 έως 64 ετών.

Διαβάστε ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.