Επικαιροτητα

Φιλοζωϊκός κατά Καρώνη

Συνέχεια στο ζήτημα που τέθηκε στο δημοτικό συμβούλιο και όξυνε τα πνεύματα.

Στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Τρίπολης ο κ. Καρώνης, δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Παυλή, ζήτησε την παραίτηση του αντιδημάρχου κ. Λαγού με αφορμή τα διαδοχικά περιστατικά επίθεσης αδέσποτου σκύλου εναντίον πολιτών.

Με ανάρτησή του ο Πολιτιστικός Φιλοζωϊκός Σύλλογος Τρίπολης απαντά στα όσα υποστήριξε ο κ. Καρώνης κάνοντας λόγο για μικροπολιτική.

"Είναι αισχρή κάθε προσπάθεια τρομοκρατίας του προκειμένου να εξυπηρετηθούν μικροπολιτικά συμφέροντα με την επίρριψη ευθυνών", αναφέρει μεταξύ άλλων.

Ολόκληρη η ανακοίνωση σημειώνει:

Για το θέμα που έχει δημιουργηθεί με το περιβόητο σκυλί που έχει επιτεθεί πολλάκις σε πολίτες της πόλης μας και τα χωρίς υπόσταση συμπεράσματα ότι πάσχει από λύσσα χωρίς να έχει εξετασθεί από γιατρό και αναφέρεται ο κύριος Καρώνης τρομοκρατώντας τον κόσμο, σαν φιλοζωικός σύλλογος έχουμε να πούμε πως στο βωμό της μικροπολιτικής που ασκεί εκτίθεται διότι δεν υπάρχουν στοιχεία από το νοσοκομείο που καταγράφονται όλα περιστατικά επιθέσεων από αδέσποτα που να επιβεβαιώνουν τα λεγόμενά του.

Ο κύριος Καρώνης ας μας πει γιατί δεν έχει μαζευτεί αυτό το σκυλί επί δημαρχίας κύριου Παυλή αφού οι επιθέσεις χρονίζουν και δεν είναι φαινόμενο των τελευταίων τεσσάρων μηνών και το σκυλί είναι πια πέντε ετών. Για πιο λόγο δεν έχει περισυλλεγεί από το άτομο που είχε σύμβαση μέχρι το τέλος του 2019;

Έχουμε ξαναπεί πως έχουν γίνει εθελοντικές προσπάθειες από πλευράς του συλλόγου και έπειτα από συζητήσεις με τον κύριο Λαγό εκφράζοντας μας τις ανησυχίες του στο να απομακρυνθεί το σκυλί από το δρόμο που δημιουργεί πολλά προβλήματα,όμως μέχρι στιγμής ήταν άκαρπες καθώς το σκυλί δύσκολα πλησιάζεται και δελεάζεται από κάτι. 

Είναι πολύ έξυπνο σκυλί και να πούμε πως φροντίζεται και αρκετά από κατοίκους της περιοχής που το θέλουν κοντά τους. Αυτά έγιναν τους τελευταίους μήνες και σε εθελοντικό επίπεδο με τα μέσα που διαθέτουμε. 

Ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει πως Δήμος και φιλοζωική επιθυμούν τη λύση του θέματος αμφότεροι και αυτό θα γίνει αργά ή γρήγορα, όλα τα υπόλοιπα είναι λαϊκιστή να 'χαμε να λέγαμε! 

Ο κόσμος μπορεί να καταλάβει, δεν είναι χαζός και είναι αισχρή κάθε προσπάθεια τρομοκρατίας του προκειμένου να εξυπηρετηθούν μικροπολιτικά συμφέροντα με την επίρριψη ευθυνών. Πλήρης σύγχυση και παντελής έλλειψη αυτοκριτικής για τα πεπραγμένα τους...

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.