Επικαιροτητα

Τα σχέδια του Υπουργείου

Δείτε τις αποφάσεις που πάρθηκαν πριν λίγο από το Υπουργείο Παιδείας.

Από Δευτέρα ξεκινούν από το Υπουργείο Παιδείας οι διαδικασίες για να λειτουργήσει η διαδικτυακή πλατφόρμα μαθημάτων αρχικά, για τους μαθητές της γ' λυκείου, στα μαθήματα κατευθύνσεων και στην συνέχεια για τις υπόλοιπες τάξεις.

Από την Δευτέρα επίσης, οι διευθυντές των σχολείων μέσω του συστήματος myschool, θα προβούν σε επιβεβαίωση των στοιχείων των μαθητών έτσι ώστε να λειτουργήσει η πλατφόρμα.

Οι εκπαιδευτικοί των λυκείων θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν τα διαδικτυακά μαθήματα από το σπίτι τους, εφόσον έχουν τις προϋποθέσεις, ή από αίθουσα του σχολείου.

Η συγκεκριμένη διαδικασία δεν θα αποτελεί αναπλήρωση διδακτικών ωρών αλλά βοήθεια προς του μαθητές.

Οι πρώτες εκτιμήσεις δείχνουν ότι τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά για μεγαλύτερο διάστημα από το αρχικά ανακοινωθέν και το Υπουργείο Παιδείας μελετά όλα ενδεχόμενα για το υπόλοιπο της σχολικής χρονιάς.

Δεν τίθεται ζήτημα μη διεξαγωγής των πανελληνίων εξετάσεων.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.