Επικαιροτητα

Κορωνοϊός-Ιταλία: Εικόνα-σοκ της La Repubblica

Στρατιωτικό κομβόι μεταφέρει πτώματα από το Μπέργκαμο.

Μια συγκλονιστική ιστορία κρύβεται πίσω από μια φωτογραφία με κομβόι στρατού της Ιταλίας που δημοσίευσε τη νύχτα η La Repubblica.

Η ιταλική εφημερίδα ανάρτησε φωτογραφία με στρατιωτικά οχήματα στην πόλη του Μπέργκαμο, τα οποία έχουν μέσα θύματα του κορωνοϊού. Οπως αναφέρει στο ρεπορτάζ της υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στο νεκροταφείο της πόλης!

Έτσι, ο στρατός πήρε τα φέρετρα με τα θύματα και τα μετέφερε, μέσα από την πόλη του Μπέργκαμο, σε άλλες περιοχές της χώρας όπου τα πτώματα θα αποτεφρωθούν. Περίπου 30 οχήματα με 70 φέρετρα πέρασαν από το κέντρο της πόλης και στη συνέχεια θα κατευθύνονταν σε διάφορα σημεία της Ιταλίας, προκειμένου να γίνει η αποτέφρωση.

Η Ιταλία έχει πληγεί περισσότερο από κάθε άλλη χώρα από τον κορωνοϊό. Ηδη μετράει 2.978 θύματα και είναι θέμα ωρών, με τους ρυθμούς που έχει η θνησιμότητα, να ξεπεράσει τον αριθμό των θυμάτων στην Κίνα (3.237), όπου και ξεκίνησε η επιδημία του κορωνοϊού.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.