Επικαιροτητα

Η Τρίπολη γιορτάζει τους πολιούχους της (photos)

Σε απόλυτη τάξη, ελέω κορωνοϊού, η πόλη μας πανηγυρίζει για τους Νεομάρτυρες Δημήτριο και Παύλο.

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και υπό τις νέες συνθήκες που έχει δημιουργήσει ο κορωνοϊός, γιορτάστηκαν σήμερα στην Τρίπολη οι πολιούχοι Νεομάρτυρες Δημήτριος και Παύλος. 

Στον περιβάλλοντα χώρο του Ιερού Ναού Προφήτη Ηλία και Νεομαρτύρων, στην πλατεία Άρεως, παρουσία του Αρκά υφυπουργού Εξωτερικών Κώστα Βλάση, του δημάρχου Τρίπολης Κώστα Τζιούμη, του Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Χρήστου Λαμπρόπουλου, επικεφαλής των σωμάτων ασφαλείας που εδρεύουν στην Τρίπολη και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε σήμερα η θεία λειτουργία.

Σε απόλυτη τάξη οι πιστοί που προσήλθαν και βίωσαν από κοντά τον εφετινό εορτασμό της πόλης μας προσκήνυσαν και τα ιερά λείψανα των δύο αγίων, ενώ της θείας λειτουργίας χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος.    

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.