Επικαιροτητα

Μεγάλη φωτιά στο Λουτράκι-Μαίνεται το μέτωπο στις Κεχριές

Καίγεται η Κορινθία απ' άκρη σε άκρη!

Δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο τα πράγματα στην Κορινθία όσον αφορά το μέτωπο με τις πυρκαγιές. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε το πρωί της Πέμπτης (23/07) στο Λουτράκι στην περιοχή Καρμπουνάρι, την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη και το μέτωπο των Κεχριών.

Κάτοικοι και φορείς από το Λουτράκι απευθύνουν έκκληση για συντονισμό ενεργειών ώστε να μην επεκταθεί η φωτιά και προκύψουν εικόνες αντίστοιχες με τις περσινές!

Η φωτιά καίει σε αγροτοδασική έκταση κοντά στον Ισθμό, ενώ στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν για την κατάσβεση 16 πυροσβέστες με 8 οχήματα ενώ έχουν ζητηθεί και εναέρια μέσα, με δύο ελικόπτερα να αναμένονται στην περιοχή.

Παράλληλα, δύσκολες ώρες περνούν οι κάτοικοι των Κεχριών, Αθικίων, Αλαμάνου, Γαλατακίου και Λουτρά Ωραίας Ελένης Κορινθίας και γύρω περιοχών καθώς από το μεσημέρι της Τετάρτης μαίνεται μεγάλη πυρκαγιά. 

Εξαιτίας της φωτιάς εκκενώθηκε και ο οικισμός Άγιος Ιωάννης. Αυτός είναι ο έκτος οικισμός που εκκενώνεται στην Κορινθία. Οι κάτοικοι των οικισμών Άγιος Κωνσταντίνος, Γαλατάκι, Δήμες και Αλαμάνο έχουν μεταφερθεί με λεωφορεία αλλά και δικά τους μέσα σε ασφαλές μέρος κοντά σε παραλιακή περιοχή, ενώ εκκενώθηκαν και τα Αθίκια.

Δείτε ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.