Επικαιροτητα

Ηλεία: Μεγάλη δασική φωτιά στη Φιγαλεία-Θρίλερ με νεκρό άντρα!

Η πυρκαγιά καίει έκταση με πουρνάρια, ενώ στην περιοχή πνέουν δυνατοί άνεμοι.

Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή της Φιγαλείας, στην νότια Ηλεία, κοντά στα όρια με τον νομό Μεσσηνίας.

Στο μέτωπο της φωτιάς βρίσκονται 29 πυροσβέστες με 11 οχήματα και μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, ενώ ένα αεροπλάνο πραγματοποιεί ρίψεις νερού.Σύμφωνα με πληροφορίες, η πυρκαγιά έχει λάβει διαστάσεις και καίει έκταση με πουρνάρια.

Λίγο μετά τις 10.00 εντοπίστηκε νεκρός ένας άντρας πολύ κοντά στο μέτωπο της πυρκαγιάς. Στο σημείο κλήθηκε και σπεύδει ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας. Οι πρώτες πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο άτυχος άντρας έχασε τη ζωή του, από χτύπημα που δέχτηκε από άλογο.

Ο θάνατός του, δεν φαίνεται να σχετίζεται με την εκδήλωση της πυρκαγιάς, αλλά για την ώρα τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το άλογο τον κλώτσησε στο κεφάλι και ο θάνατός του, ήταν ακαριαίος.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.