Επικαιροτητα

Κορωνοϊός: Αλλάζουν όλα στη διασκέδαση!

Τέλος το ποτό στα όρθια, καλεσμένοι με... μέτρο στους γάμους

Η αύξηση των κρουσμάτων του κορωνοϊού οδήγησε την κυβέρνηση στη λήψη νέων μέτρων κάποια εκ των οποίων επηρεάζουν τη... διασκέδαση, από τα μπαρ και τα κλαμπ, έως τα πανηγύρια, τους γάμους και τις βαπτίσεις.

Όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νικος Χαρδαλιάς από την Δευτέρα 3 Αυγούστου η διασκέδαση σε μπαρ και κέντρα διασκέδασης αλλάζει καθώς οι θαμώνες θα απαγορεύεται να είναι όρθιοι και η πληρότητα των χώρων θα περιορίζεται μόνο σε καθήμενους, με τους ίδιους περιορισμούς ως προς την τήρηση αποστάσεων που ισχύουν και τώρα.

Συγκεκριμένα από Δευτέρα 3/8 έως και Κυριακή 9/8 υπάρχει απαγόρευση όρθιων πελατών σε όλα τα νυχτερινά κέντρα (μπαρ, κλαμπ, κέντρα ζωντανής μουσικής, μπαρ-εστιατόρια, καφέ-μπαρ κοκ), με δυνατότητα μετατροπής χρήσης σε καταστήματα με τραπεζοκαθίσματα.

Περισσότερα ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.