Επικαιροτητα

Παραιτήθηκαν οι ορκωτοί λογιστές της ΚΕΔΗΤ

Αποχώρησε - σύμφωνα με πληροφορίες - η εταιρεία ορκωτών λογιστών που είχε αναλάβει τον έλεγχο της Κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Τρίπολης.

 

 

Η απόφαση παραίτησης της εταιρείας ήρθε σαν κεραυνός εν αιθρία και αναμένεται να προκαλέσει σωρεία αντιδράσεων από την πλευρά της αντιπολίτευσης

 

Πριν από περίπου 8 μήνες με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου είχε ζητήσει τον ορισμό ορκωτών λογιστών προκειμένου να διαλευκανθούν οι κατηγορίες για ατασθαλίες στα οικονομικά της ΚΕΔΗΤ.

 

Παράλληλα εδώ και λίγους μήνες γίνεται έλεγχος της ΚΕΔΗΤ και από επιθεωρητές του Σώματος Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, κάτι που είχε ζητήσει ο ίδιος ο Δήμαρχος.

 

Αναμένονται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρουν τόσο οι αντιδράσεις των επικεφαλής της αντιπολίτευσης όσο και η επίσημη ενημέρωση από το Δήμο.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως παρά το ότι η αντιπολίτευση είχε ζητήσει σύσσωμη να δει την υπογραφή της σύμβασης με την συγκεκριμένη εταιρεία λογιστών, η πρόεδρος όμως δεν την είχε παρουσιάσει στο Δημοτικό Συμβούλιο

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.