Επικαιροτητα

Κορωνοϊός: Kρίσιμες οι επόμενες ώρες για νέα μέτρα

Ανησυχητικά παραμένουν τα στοιχεία για την πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού στην Ελλάδα, με τον ημερήσιο απολογισμό των κρουσμάτων να διατηρείται σε τριψήφιο αριθμό.

Προς δεύτερο «κύμα» της πανδημίας φαίνεται πως κατευθύνεται ολοταχώς η Ελλάδα, με λοιμωξιολόγους να εκφράζουν την ανησυχία τους για τον δείκτη μετάδοσης του ιού και την κυβέρνηση να προσανατολίζεται στη λήψη νέων μέτρων από τη Δευτέρα για την ανακοπή της εξάπλωσης του κορωνοϊού στη χώρα μας.

Με τα κρούσματα του Σαββάτου να είναι για πέμπτη συνεχόμενη ημέρα τριψήφια και τον συνολικό αριθμό για τον Αύγουστο να πλησιάζει τα 1.000, η λήψη πρόσθετων μέτρων τοπικού χαρακτήρα βρίσκεται πλέον προ των πυλών ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως η Δευτέρα αποτελεί «βαρόμετρο» για τις εξελίξεις.

 

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.