Επικαιροτητα

Κραυγή αγωνίας από εκπαιδευτικούς: "Θα κλείσουν σχολεία" (VIDEO)

Διαμαρτυρία έξω από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Πελοποννήσου στην Τρίπολη πραγματοποίησαν εκπαιδευτικοί στο πλαίσιο της συμμετοχής των εκπαιδευτικών στην 3ωρη στάση εργασίας που κήρυξε το Διοικητικό Συμβούλιο της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας.

 

 

Κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα διαμαρτυρήθηκαν για τους μόνιμους διορισμούς των εκπαιδευτικών που ακόμα δεν έχουν προχωρήσει, ζητώντας παράλληλα την απόσυρση του νόμου- έκτρωμα της κυβέρνησης.

 

"Αν συνεχιστεί έτσι η κατάσταση θα κλείσουν σχολεία. Υπολειτουργούμε και οι υπεύθυνοι συνεχίζουν να μην κάνουν προσλήψεις", ανέφεραν οι εκπαιδευτικοί στην κάμερα του arcadia938.gr, ενώ πρόσθεσαν: "Πρέπει να υπάρξει πολιτική βούληση για τους χιλιάδες συναδέλφους.Λίγο σεβασμό στους συναδέλφους που κινδυνεύουν να μείνουν άνεργοι. Θα πρέπει να ξέρουμε μέχρι τον Ιούνιο εάν μιλάμε για απολύσεις".

 

Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στο γραφείο του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης, Παναγιώτη Πετρόπουλου, ο οποίος δεσμεύτηκε να μεταφέρει τα αιτήματα τους στο Υπουργείο Παιδείας

 

Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί….

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.