Επικαιροτητα

Πόσες και τι μάσκες θα παρέχονται δωρεάν στα σχολεία

Νωρίτερα ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκος Θεοδωρικάκος αποκάλυψε πως θα παρέχονται δωρεάν μάσκες σε μαθητές και εκπαιδευτικούς στα σχολεία

Ο υπουργός Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Θέμα 104,6 είπε ότι θα παρέχονται δωρεάν τρεις υφασμάτινες μάσκες σε καθένα από τους συνολικά 1.350.000 μαθητές και 130.000 εκπαιδευτικούς.

Οι μάσκες που θα χορηγηθούν θα είναι «υφασμάτινες μάσκες που μας υποδεικνύει η επιτροπή» και θα καλύψει το σύνολο των μαθητών και των εκπαιδευτικών της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, είπε ο κ. Θεοδωρικάκος.

Νωρίτερα με tweet του γνωστοποίησε την ειδική έκτακτη επιχορήγηση του υπουργείου Εσωτερικών ύψους 5,2 εκατ. ευρώ προς όλους τους δήμους προκειμένου να γίνει η δωρεάν διάθεση των μασκών.

Περισσότερα ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.