Επικαιροτητα

Το cheerleading και επίσημα στα σχολεία!

Εγκύκλιος του υπουργείου Παιδείας

Το υπουργείο Παιδείας έδωσε άδεια εισόδου για τα σχολεία όλων των βαθμίδων σε εκπροσώπους της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τσίρλιντινγκ - Αθλητικού Ομαδικού Χορού (Ε.Ο.Τ.-Α.Ο.Χ.).

Οι μαθήτριες θα μπορούν να μάθουν το Τσιρλίντινγκ ή αλλιώς τον ομαδικό αθλητικό χορό. Με εγκύκλιο του Υπουργείο Παιδείας, το cheerleading μπαίνει στα σχολεία από τη νέα χρονιά που ξεκινάει τις επόμενες ημέρες.

Το υπουργείο Παιδείας έδωσε άδεια εισόδου σε εκπροσώπους της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τσίρλιντινγκ - Αθλητικού Ομαδικού Χορού (Ε.Ο.Τ.-Α.Ο.Χ.), ώστε τα παιδιά να γνωρίσουν το cheerleading.

Το Υπουργείο Παιδείας έχει υπογράψει εδώ και μερικές μέρες την σχετική εγκύκλιο, η οποία επιτρέπει την είσοδο εκπροσώπων της της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τσίρλιντινγκ – Αθλητικού Ομαδικού Χορού (Ε.Ο.Τ.-Α.Ο.Χ.) σε σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2020-2021.

Περισσότερα ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.