Επικαιροτητα

Γενέθλια ΠΑΣΟΚ: Εκδήλωση με κεντρική ομιλήτρια τη Γεννηματά

Οι "ηχηρές" απουσίες...

Με ομιλήτρια τη Φώφη Γεννηματά η εκδήλωση για την 46η επέτειο της ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ το απόγευμα στο Ζάππειο, αφιερωμένη στο ΕΣΥ. Τρία εξέχοντα πρόσωπα της ιστορίας του κόμματος θα απουσιάζουν.

Με ομιλήτρια την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, διοργανώνεται εκδήλωση στις 19:30 στο Ζάππειο με αφορμή την 46η επέτειο της 3ης Σεπτεμβρίου 1974 και την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ. Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στη μεγάλη μεταρρύθμιση του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Σε σχετική ανακοίνωση από τη Χαριλάου Τρικούπη τονίζεται πως «η φετινή επέτειος πραγματοποιείται στο πλαίσιο των πολύ δύσκολων συνθηκών που επιβάλλει η πανδημία του κορονοϊού, καθώς και τα ισχύοντα περιοριστικά μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς της νόσου».

Περισσότερα ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.