Επικαιροτητα

Τεστ κορωνοϊού σε όλα τα γηροκομεία της χώρας

Tο επόμενο 10ήμερο...

Εντός δεκαημέρου θα έχει ολοκληρωθεί ο μοριακός έλεγχος στις δομές ηλικιωμένων σε όλη τη χώρα, όπως προβλέπει ο προγραμματισμός του υπουργείου Εργασίας και του ΕΟΔΥ.

Την πρόοδο του προγράμματος προληπτικών ελέγχων συζήτησαν σήμερα στη συνάντησή τους η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου και ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας.

«Με τον Πρόεδρο του ΕΟΔΥ κ. Αρκουμανέα συμφωνήσαμε ότι εντός δέκα ημερών θα έχουν ολοκληρωθεί οι έλεγχοι ανίχνευσης του κορονοϊού σε όλες τις δομές της χώρας» δήλωσε η Δόμνα Μιχαηλίδου και πρόσθεσε: «Τρία είναι τα όπλα μας για την αναχαίτιση της διασποράς του ιού. 1) Περισσότεροι προληπτικοί μοριακοί έλεγχοι. 2) Περισσότεροι έλεγχοι τήρησης υγειονομικών πρωτοκόλλων από την Εθνική Αρχή Διαφάνειας και τη Γενική Γραμματεία Εμπορία και βέβαια τις Περιφέρειες. 3) Τα νέα και επικαιροποιημένα πρωτόκολλα για τη λειτουργία των δομών και για την ασφαλή συμπεριφορά των εργαζομένων».

Περισσότερα ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.