Επικαιροτητα

Βρεφονηπιακοί σταθμοί: Ξεκινούν οι αιτήσεις των δημοσίων υπαλλήλων

...για τα voucher των 180 ευρώ

Η «αξία τοποθέτησης» είναι ύψους 180 ευρώ το μήνα και καλύπτει μέρος ή το σύνολο της δαπάνης για:

παροχή θέσεων φροντίδας και φιλοξενίας βρεφών από 2 μηνών έως 2,5 ετών και νηπίων από 2,5 ετών έως την ηλικία εγγραφής τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση, όπως αυτή ορίζεται από το εκάστοτε ισχύον θεσμικό πλαίσιο, σε βρεφικούς, βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς αντίστοιχα,

 παροχή θέσεων φροντίδας παιδιών βρεφικής και προσχολικής ηλικίας από 8 μηνών έως την ηλικία εγγραφής τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση, όπως αυτή ορίζεται από το εκάστοτε ισχύον θεσμικό πλαίσιο, σε βρεφονηπιακούς Σταθμούς Ολοκληρωμένης Φροντίδας αντίστοιχα.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν οι εργαζόμενοι/ες που:

είναι υπάλληλοι του Δημοσίου, μόνιμοι και αορίστου χρόνου, των Ν.Π.Δ.Δ. καθώς και των Ο.Τ.Α., με την προϋπόθεση ότι έχουν συνολικό οικογενειακό δηλωθέν ετήσιο εισόδημα για το φορολογικό έτος 2019, το οποίο δεν μπορεί, σε καμία περίπτωση, δεν μπορεί να υπερβαίνει τις 30.000 Euro για αιτούντες που έχουν έως δύο παιδιά, 33.000 Euro για έως τρία παιδιά, 36.000 Euro για έως τέσσερα παιδιά και 39.000 Euro από πέντε παιδιά και άνω.

είναι μισθωτοί, αυτοαπασχολούμενοι, οι οποίοι δεν δύναται να είναι δικαιούχοι του προγράμματος «Εναρμόνισης οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» λόγω εισοδηματικών κριτηρίων. Συγκεκριμένα, όσοι έχουν συνολικό οικογενειακό εισόδημα άνω των 27.000 ευρώ, το οποίο αυξάνεται ανάλογα με τον αριθμό των παιδιών

ανήκουν στις παραπάνω περιπτώσεις, έχουν τέκνα ηλικίας 4-5 ετών και διαμένουν σε δήμους, στους οποίους δεν είναι υποχρεωτική η δίχρονη εκπαίδευση.

Περισσότερα ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.