Επικαιροτητα

TΡΙΠΟΛΗ: Στο σχολείο με τη μάσκα στο χέρι (photos)

Με περιέργεια αντιμετωπίζουν οι μαθητές τα νέα ήθη και έθιμα που μας έφερε ο κορωνοϊός.

Η... αυτοψία του arcadia938 στο 1ο Γυμνάσιο-Λύκειο Τρίπολης  αν μη τι άλλο μας έπεισε ότι μαθητές και μαθήτριες, σε απόλυτο ποσοστό, εφαρμόζουν τις οδηγίες που έχει δώσει το υπουργείο Παιδείας.

Με τη μάσκα ανά χείρας λοιπόν τα παιδιά, σύμφωνα με τον επίσημο προγραμματισμό του σχολείου, κατέφτασαν στο συγκρότημα για τον αγιασμό έναρξης της νέας περιόδου.

Τη φορούσαν κι έπαιρναν θέση στη... σειρά μια και για λόγους ασφαλείας χρησιμοποιείτο μόνο η μία από τις δύο εισόδους στα κτήρια με αποτέλεσμα, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και από τις φωτογραφίες, να υπάρξει μια μικρή αναμονή για τους μαθητές.

Οι περισσότεροι από αυτούς, πάντως, δεν έδειχναν φοβισμένοι από τα νέα μέτρα που τέθηκαν σε ισχύ και καλούνται να προσαρμοστούν, ήταν όμως ολοφάνερη η περιέργειά τους για το "νέο".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.