Επικαιροτητα

Ανοιχτά ΟΛΑ τα φροντιστήρια στην Αρκαδία

Δεν πρέπει, όσο οι συνθήκες μας το επιτρέπουν, να χάνουμε ούτε μία ώρα δια ζώσης μαθήματος, τονίζεται σε ανακοίνωση.

Τα Δ.Σ 

1.Του Συλλόγου Ιδιοκτητών Φροντιστών Μέσης Εκπαίδευσης Νομού Αρκαδίας

2.Του Συλλόγου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Νομού Αρκαδίας

Αφού έλαβαν υπόψιν τους τις χθεσινοβραδινές δηλώσεις - ανακοινώσεις 

α. του Δημάρχου Τρίπολης κύριου Κώστα Τζιούμη για κλείσιμο όλων των Σχολικών Δομών του Δήμου Τρίπολης σήμερα Παρασκευή 18/09, λόγω πρόβλεψης έκτακτων καιρικών συνθηκών κατά τις πρωινές ώρες

β. Την αντίθετη προσέγγιση και αξιολόγηση της έκτακτης κατάστασης  για την Αρκαδία, που έγινε από τον αναπληρωτή Υπουργό Πολιτικής Προστασίας κύριο Χαρδαλιά και συνεκτιμώντας ότι είμαστε στο ξεκίνημα μιας νέας δύσκολης σχολικής χρονιάς κυρίως λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και όχι μόνο, θεωρούμε ότι δεν πρέπει, όσο οι συνθήκες μας το επιτρέπουν, να χάνουμε ούτε μία ώρα δια ζώσης μαθήματος.

Αποφασίσαμε από κοινού:

Να έχουμε ανοιχτά όλα τα Ιδιωτικά μας Εκπαιδευτήρια (Φροντιστήρια Μ.Ε και Κέντρα Ξένων Γλωσσών) σήμερα Παρασκευή 18/09 το απόγευμα, ελπίζοντας ότι σε αυτήν την απόφασή μας θα έχουμε την βοήθεια και την συμβολή των γονιών , όλων των μαθητών μας για την ασφαλή μετακίνησή τους.

Σε περίπτωση έκτακτης επιδείνωσης των καιρικών φαινομένων ,καλούνται οι μαθητές μας και οι γονείς τους να επικοινωνήσουν με τις γραμματείες των εκπαιδευτηρίων μας και εφόσον χρειαστεί θα υπάρξει και άλλη δημόσια ανακοίνωση.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.