Επικαιροτητα

Παπαηλιού: "Η κυβέρνηση δεν διαθέτει πόρους"

Εγκυμονούν σοβαροί κίνδυνοι για τη Δημοκρατία. 

  Η επιβληθείσα φίμωση κάθε διαφορετικής «φωνής», η αποσιώπηση γεγονότων, η διαστρέβλωση της πραγματικότητας και η προπαγάνδιση του «έργου» της κυβέρνησης της ΝΔ και του Μωϋσή-πρωθυπουργού από τα συστημικά μέσα μαζικής ενημέρωσης (μέσω της «λίστας Πέτσα» ποσού 20 εκ. ευρώ και άλλων χαριστικών ρυθμίσεων)  δεν αρκούν και δεν αποδίδουν, αφού οι Έλληνες πολίτες βιώνουν  όλο και εντονότερα την πολιτική της κυβέρνησης που διαλύει την κοινωνία και την οικονομία. 

Έτσι ενώ η κυβέρνηση δεν διαθέτει πόρους για τη θωράκιση του ΕΣΥ, με προσλήψεις υγειονομικών και  αύξηση των ΜΕΘ για προσλήψεις εκπαιδευτικών και πρόσθετες αίθουσες διδασκαλίας, για αύξηση των δρομολογίων στις δημόσιες συγκοινωνίες και για άλλες δράσεις υπέρ της κοινωνικής πλειοψηφίας 

Ανακαλύπτει «λεφτόδενδρο», ύψους 2 εκ. ευρώ, και σε επείγον νομοσχέδιο για τα μέτρα σχετικά με τις καταστροφές από τον «Ιανό», περιλαμβάνει διάταξη, με την οποία προβλέπεται η απευθείας ανάθεση της προβολής μηνυμάτων για τον κορονοϊό στα κεντρικά μέσα μαζικής ενημέρωσης (νέα «λίστα Πέτσα»), χωρίς όρους και κανόνες. 

Η προσβολή κάθε έννοιας δημοκρατικής τάξης, ισότητας, διαφάνειας και λογοδοσίας,  αποτελεί πλέον παγιωμένη  πρακτική της διακυβέρνησης της ΝΔ, εγκυμονώντας σοβαρούς κινδύνους για τη Δημοκρατία.   

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.