Επικαιροτητα

Συνεδριάζει το συμβούλιο Κοινότητας Τρίπολης

Διαβάστε ποια θέματα περιλαμβάνονται στην ημερήσια διάταξη.

Μετά τη ματαίωση της κατά την 25η Σεπτεμβρίου 2020 συνεδρίασης του Συμβουλίου της Κοινότητας Τρίπολης, ύστερα από την υπ’ αριθμ. 108/21-9-2020 πρόσκληση συνεδρίασης, επειδή δεν υπήρξε απαρτία, καλείσθε να προσέλθετε σε νέα δημόσια συνεδρίαση την 30η Σεπτεμβρίου 2020, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:30, στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημαρχείου Τρίπολης (Εθνικής Αντίστασης 43), με τα ίδια θέματα της ημερήσιας διάταξης που περιέχονται στην προηγούμενη πρόσκληση, ήτοι:

- Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «Επιχείρηση αναψυχής – Επιχείρηση μαζικής εστίασης παρασκευής και προσφοράς πρόχειρου γεύματος», στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, με την επωνυμία «Μπαφές Αθανάσιος και Σια Ε.Ε.» που βρίσκεται επί της οδού Μαλλιαροπούλου 13 στην Τρίπολη.

- Παραχώρηση κοινόχρηστου χώρου για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων σε κατάστημα «Επιχείρηση μαζικής εστίασης πλήρους γεύματος – Επιχείρηση προσφοράς κατά κύριο λόγο οινοπνευματωδών ποτών» ιδιοκτησίας της εταιρείας «Γεύματα Τρίπολης Ο.Ε.» που βρίσκεται επί της πλατείας Αγ. Βασιλείου αρ. 5 στην Τρίπολη.

- Γνωμοδότηση σχετικά με την εκμίσθωση του καταστήματος με αριθμό 5 που βρίσκεται στη δημοτική αγορά στην πλατεία Βαλτετσίου.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.