Επικαιροτητα

Τα λόγια... πράξη από τον ¨"Χορεσίβιο"

Συντόνισε και τελικά... τοποθέτησε τον εξωτερικό απινιδωτή στο Βαλτεσινίκο.

Ο "Χορεσίβιος" βρίσκεται στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ενημερώσει ότι από εχθές 28/9/2020, το Βαλτεσινίκο κατέχει Αυτόματο Εξωτερικό Απινιδωτή AED PLUS μάρκας ZOLL με ηλεκτρόδια απινίδωσης ενηλίκων CPR-D padz. 

Ο απινιδωτής θα παραδοθεί στον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας κ. Χ. Βασιλικό, ενώ η αγροτική ιατρός της περιοχής κα Άννα Σβάρνα είναι πλήρως ενημερωμένη σε όλα τα στάδια της απόκτησης του.

Είναι εγκατεστημένος στην κεντρική πλατεία, σε ειδικά προστατευόμενο ερμάριο με εύκολη και άμεση πρόσβαση σε όποιον τον χρειαστεί ενώ υπάρχουν και επαρκείς πληροφορίες για την χρήση του. Παράλληλα γίνεται συντονισμός με την αγροτική μας ιατρό και την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, για παροχή σεμιναρίων πρώτων βοηθειών και Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ).

Η πληροφορία ύπαρξης ΑΕΑ έχει αποσταλεί σε όλους τους χειριστές ειδικών χαρτών και σύντομα θα καταχωρηθεί σε αυτούς.

Θα θέλαμε να σας θυμίσουμε ότι η συσκευή αυτή αγοράστηκε με τον συντονισμό του "Χορεσίβιου" και προσφορά χρημάτων από κατοίκους και φίλους του Βαλτεσινίκου.

Ευχόμαστε να μην απαιτηθεί ποτέ η χρήση του αλλά να πρέπει να ξέρουμε όλοι ότι υπάρχει, θα είναι εκεί και είναι έτοιμος να σώσει ζωές, αν χρειαστεί!

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.