Επικαιροτητα

Τζιούμης: Αριστη η συνεργασία Δήμου-Περιφέρειας

Υπογραφή προγραμματικών συμβάσεων για οδικά έργα στο Λιμποβίσι και το Χιονοδρομικό Κέντρο.

Την εξαιρετική συνεργασία, ανάμεσα σε Δήμο Τρίπολης και Περιφέρεια Πελοποννήσου, υπογράμμισε ο Δήμαρχος κ. Κώστας Τζιούμης, σε δηλώσεις του, μετά την υπογραφή δύο προγραμματικών συμβάσεων, το πρωί της Πέμπτης (1/10/2020).

Η υπογραφή των συμβάσεων έγινε στο κεντρικό κτίριο της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στην Τρίπολη, ανάμεσα στον Περιφερειάρχη κ. Παναγιώτη Νίκα και τον Δήμαρχο Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμη.

Το ένα έργο αφορά την ανακατασκευή του δρόμου προς το Χιονοδρομικό Κέντρο Οστρακίνας και το άλλο το δρόμο προς το Λιμποβίσι.

Ο Δήμαρχος τόνισε ότι "η συνεργασία με την Περιφέρεια είναι άριστη, ως σήμερα" και πρόσθεσε: "Ο Δήμος Τρίπολης διαθέτει το Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου, που είναι πόλος έλξης για πολλούς επισκέπτες. Με το έργο αυτό, η πρόσβαση θα είναι ομαλή και ασφαλής για όλους. Θα αυξηθεί η επισκεψιμότητα και κατ’ επέκταση θα αυξηθούν τα έσοδα σε επιχειρήσεις του δήμου μας.

Για το Λιμποβίσι, λύνουμε ένα χρόνιο πρόβλημα, φτιάχνουμε το δρόμο προς το σπίτι που γεννήθηκε ο Απελευθερωτής του Γένους, σε μια περιοχή που προγραμματίζονται επετειακές εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την Εθνεγερσία.

Έχουμε προγραμματίσει κι άλλα έργα, υπάρχει διάθεση η Περιφέρεια να στηρίξει τον Δήμο Τρίπολης. Η Περιφέρεια είναι ο σημαντικός θεσμός για να γίνουν και να ολοκληρωθούν έργα ποιοτικά, αναπτυξιακά που θα απολαμβάνουν οι επόμενες γενιές".

Από την πλευρά του, ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας μίλησε για "παραδειγματική συνεργασία" με τον κ. Κώστα Τζιούμη και προανήγγειλε και άλλα έργα, όπως τα πεζοδρόμια προς το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, έργα στη λίμνη Τάκα και κατασκευή του Κέντρου Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας, στην οδό Καλαμών.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.