Επικαιροτητα

Συνέδραμε τα ταξί Αρκαδίας απέναντι στον κορωνοϊό η Περιφέρεια

Με ατομική συσκευασία με μάσκες, αντισηπτικό τζελ, απολυμαντικό σπρέι και γάντια.

Παραδόθηκε τις προηγούμενες ημέρες στις έδρες των Π.Ε. της Περιφέρειας Πελοποννήσου το υλικό προστασίας των επαγγελματιών στα ταξί από τον κορωνοϊό, με την Περιφέρεια να ικανοποιεί το σχετικό αίτημα που το Περιφερειακό Συμβούλιο Ταξί Πελοποννήσου είχε υποβάλει στον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα.

Στο πλαίσιο αυτό, ο καθένας από τους περίπου 1.800 οδηγούς ταξί της Πελοποννήσου θα παραλάβει από μία ατομική συσκευασία (σακούλα) με μάσκες, αντισηπτικό τζελ, απολυμαντικό σπρέι και γάντια.

Οπως αναφέρει το δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Περιφέρεια, η διανομή στους οδηγούς (είτε είναι μέλος σωματείου είτε όχι), θα γίνει από τον ανά Περιφερειακή Ενότητα υπεύθυνο του Περιφερειακού Συμβουλίου Ταξί.

Με σχετική ανακοίνωσή του, το εν λόγω συμβούλιο εκφράζει ευχαριστίες “στον περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα, στους αντιπεριφερειάρχες, στον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Υγείας της Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Σωτήρη Καμαρινόπουλο και στους εμπλεκόμενους υπαλλήλους της Περιφέρειας”.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.