Επικαιροτητα

Σε στάνη 4 χλμ. έξω από το χωριό εντοπίστηκε ο 78χρονος

Τι αναφέρει σε ενημέρωσή της η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης.

Σε στάνη η οποία βρίσκεται σε απόσταση περίπου 4 χλμ. από το χωριό Κακουραίικα εντοπίστηκε, σύμφωνα με ενημέρωση, ο 78χρονος Δημήτρης Κατριμουστάκης σώος και αβλαβής.

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αργολίδας σε ανακοίνωσή της ανέφερε:

"Την Κυριακή 11/10/2020 η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αργολίδας έλαβε κλήση από την Ε.Ο.Δ. Αρκαδίας να λάβει μέρος στην αναζήτηση ενός συμπολίτη μας ο οποίος αγνοείται από το πρωί της Παρασκευής στο χωριό Κακουράϊκα έξω από τη Δημητσάνα.

Στο κάλεσμα, ανταποκρίθηκαν άμεσα από την Ε.Ο.Δ. Αργολίδας, ο Δημήτριος Καρυοφύλλας υπεύθυνος DRONE και χειριστής του στο τμήμα έρευνας και τεχνολογίας και ο υπεύθυνος του τμήματος σκύλων έρευνας και χειριστής Δουμένης Ιερόθεος με τον ΔΙΑ. 

Στην έρευνα συμμετείχαν η ΕΜΑΚ με ένα ακόμη σκύλο, η Αστυνομία, η Πυροσβεστική καθώς και 3 μέλη της Ε.Ο.Δ. Αρκαδίας .

Δυστυχώς η έρευνα σταμάτησε λόγω της δυνατής βροχής και δεν έφερε κάποιο θετικό αποτέλεσμα για τον αγνοούμενο ο οποίος δεν εντοπίστηκε. Σύμφωνα με τους χειριστές του DRONE και του ΔΙΑ , οι εκτάσεις ήταν μεγάλες και κάποιες φορές δύσβατες. 

Ερευνήθηκε η περιοχή ακτίνα περίπου 1.800μ. Το DRONE σάρωσε τις εκτάσεις από ψηλά και έγινε επανέλεγχος στα βίντεο και στις φωτογραφίες που ελήφθησαν. 

Ο ΔΙΑΣ ερεύνησε έτσι όπως έπρεπε στις δύσβατες περιοχές αλλά και σε εγκαταλελειμμένα κτίρια ποτάμια και σημεία όπου δεν ήταν εύκολη η πρόσβαση από ανθρώπους.

Την Τετάρτη 14/10/2020 και ώρα 14:00 η Ε.Ο.Δ. Αρκαδίας ενημέρωσε ότι ο αγνοούμενος βρέθηκε σώος και αβλαβής περίπου 4χλμ έξω από το χωριό σε μια στάνη". 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.