Επικαιροτητα

Στήριξη των πληγέντων της Καρδίτσας από τον δήμο Βόρειας Κυνουρίας

Σημαντική πρωτοβουλία.

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση διοργάνωσαν δράση συγκέντρωσης τροφίμων για τους πληγέντες της Καρδίτσας, που άφησε πίσω του ο μεσογειακός κυκλώνας ¨ΙΑΝΟΣ¨. 

Η μεταφορά των συγκεντρωμένων αγαθών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020 από τον κ. Κωνσταντίνο Καμπύλη, Πρόεδρο της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Β.Κ. και τον κ. Γεώργιο Κλεώπα, Αντιδήμαρχο Βόρειας Κυνουρίας και Αντιπρόεδρο της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Β.Κ. και η παράδοση έγινε στην Αντιδήμαρχο Εθελοντισμού, Ειδικών Πληθυσμιακών – Κοινωνικών Ομάδων και Αλληλεγγύης κ. Σούφλα Ουρανία.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και συνέβαλαν στη συγκέντρωση των αγαθών. Ο εθελοντισμός και η κοινωνική αλληλεγγύη αποτελούν την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.

Για άλλη μια φορά αποδείξαμε πως όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. 

Γιώργος Καμπύλης

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.