Επικαιροτητα

Νέοι κάδοι απορριμμάτων στον Δήμο Γορτυνίας

Στο Πλαίσιο Ενίσχυσης & Εκσυγχρονισμού των Υποδομών Καθαριότητας

Ο Δήμος Γορτυνίας, συνεχίζοντας τις προσπάθειες για την αναβάθμιση των υπηρεσιών του και σεβόμενος το περιβάλλον και τους δημότες, προμηθεύτηκε νέους κάδους απορριμμάτων, με τους οποίους αντικατέστησε  παλιούς κάδους που είχαν φθαρεί ή καταστραφεί ενώ τοποθέτησε νέους σε επιλεγμένες θέσεις, στις οποίες κρίθηκε ότι είναι απαραίτητοι.

Ο Δήμαρχος Γορτυνίας, Στάθης Κούλης, δήλωσε σχετικά:

«Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η συνολική βελτίωση της καθαριότητας και η εξασφάλιση ενός υγιεινού περιβάλλοντος στους κατοίκους και τους επισκέπτες της Γορτυνίας.

Παρακαλούμε τους πολίτες του Δήμου να μην τοποθετούν στους κάδους απορριμμάτων κλαδιά και μπάζα, να τοποθετούν τα απορρίμματά τους σε καλά δεμένες σακούλες μέσα στον κάδο και να διατηρούν τα καπάκια κλειστά.

Η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου είναι στη διάθεση των δημοτών στο τηλέφωνο 279536053 για κάθε αίτημα και ανάγκη σχετικά με την καθαριότητα και την προστασία του περιβάλλοντος. 

Όλοι μαζί μπορούμε να συμβάλλουμε στο να διατηρείται ο Δήμος μας καθαρός».

Δ.Τ.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.