Επικαιροτητα

Τρίπολη: Συγκέντρωση Ιατρών και συνταξιούχων

Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 20 Οκτωβρίου στην πλατεία Πετρινού.

Σήμερα Τρίτη 20/10, στις 6 το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, την οποία διοργάνωσαν η Ένωση Ιατρών Αρκαδίας, Σύλλογος Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Αρκαδίας, Πανελλήνιος Σύλλογος Αλληλεγγύης Συνταξιούχων ΔΕΗ, Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Αρκαδίας, Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αρκαδίας, ο Πανελλήνιος Σύλλογος συνταξιούχων ΕΛΤΑ και ο Πανελλήνιος Σύλλογος συνταξιούχων τηλεπικοινωνιών ΟΤΕ.

Σε δηλώσεις τους, όπως θα δείτε και παρακάτω, τέθηκε ως κεντρικό θέμα συζήτησης η υποστελέχωση του Παναρκαδικού νοσοκομείου και η ανύπαρκτη δημόσια δωρεάν υγεία.

"Βρισκόμαστε στο δεύτερο κύμα πανδημίας, και το Παναρκαδικό νοσοκομείο συνεχώς υποβαθμίζεται.

Απαιτούμε άμεσες και μαζικές προσλήψεις για το Παναρκαδικό.

Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων χωρίς όρους και προϋποθέσεις, άμεση αύξηση του κρατικού προϋπολογισμού για τις δομές του ΕΣΥ και άμεσο εξοπλισμό των αντίστοιχων τμημάτων με αγορά των αναγκαίων σύγχρονων μηχανημάτων.

Επιπλέον ζητάμε μαζικούς και επαναλαμβανόμενους ελέγχους με τεστ COVID για όλο τον πληθυσμό, δεν είναι δυνατόν να υποχρεώνουν οικογένειες να κάνουν με δικά τους έξοδα τα τεστ."

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.