Επικαιροτητα

Αρκαδία: Απόσυρση ψηφοδελτίων λόγω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας

"Καλούμε όλους τους συναδέλφους να μην νομιμοποιήσουν με την συμμετοχή τους τη διεξαγωγή των εκλογών με ηλεκτρονική ψηφοφορία."

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου ΑΠΟΣΥΡΑΜΕ  και εδώ στην  Αρκαδία τα ψηφοδέλτια της ΑΣΕ (ΠΑΜΕ)  σε ΠΥΣΠΕ – ΠΥΣΔΕ. Τι ίδιο πράξαμε και για τις υποψηφιότητες μας σε όλα τα υπόλοιπα Υπηρεσιακά Συμβούλια σε όλη την Ελλάδα. 

Με εμπιστοσύνη στο κριτήριο και την πλούσια πείρα του κλάδου και με την ευθύνη που νιώθουμε απέναντι στους συναδέλφους, τονίζουμε ότι: η μάχη για να μην περάσει η απόπειρα διάλυσης του συνδικαλιστικού κινήματος, για να μείνουν όρθια και ζωντανά τα σωματεία μας, για να χτίσουμε ένα κίνημα αντάξιο των αναγκών της εποχής, είναι κοινή υπόθεση όλων.

Η νικηφόρα έκβαση της μάχης που έχουμε μπροστά μας ενάντια στην επιβολή ηλεκτρονικής ψηφοφορίας θα είναι μια συμβολή στην υπόθεση αυτή. 

Καλούμε τις άλλες παρατάξεις τόσο στην ΕΛΜΕ όσο και στο ΣΕΠΕ Αρκαδίας  που δεν έχουν ακόμη αποσύρει το ψηφοδέλτιο τους είτε συλλογικά, είτε μεμονωμένα να το κάνουν τώρα. 

Όσοι και όποιοι επιλέξουν, με τα όποια ανταλλάγματα, να βρεθούν στην απέναντι όχθη από τα συνδικάτα και με την πλευρά της κυβέρνησης, όχι απλά θα γραφτούν με μελανά γράμματα στη ιστορία του κλάδου, αλλά πολύ σύντομα θα αποτελούν ξένο σώμα.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να μην νομιμοποιήσουν με την συμμετοχή τους τη διεξαγωγή των εκλογών με ηλεκτρονική ψηφοφορία το Σάββατο 7 του Νοέμβρη. 

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΑΠΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – ΠΑΡΩΔΙΑ.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.