Επικαιροτητα

Τζιούμης: Τη μάχη ενάντια στον κορωνοϊό, θα την κερδίσουμε όλοι μαζί (vd)

Για αγώνα ζωής ενάντια στον covid-19 κάνει λόγο ο δήμαρχος Τρίπολης.

Κάλεσμα για έναν αγώνα διαρκείας, έναν αγώνα ζωής ενάντια στον covid 19, απευθύνει, με τηλεοπτικό του μήνυμα, προς όλους τους πολίτες, ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Κώστας Τζιούμης.

Ο Δήμαρχος υπογραμμίζει ότι το δεύτερο επιθετικό κύμα της πανδημίας είναι μπροστά μας και παράλληλα τονίζει ότι η περιοχή μας παρουσιάζεται απρόσβλητη, αμόλυντη, καθαρή, πράσινη, σύμφωνα με την υγειονομική σήμανση.

"Χρέος και καθήκον μας να κρατήσουμε τον τόπο μας στο επίπεδο αυτό.  Τη μάχη αυτή θα την κερδίσουμε όλοι μαζί" επισημαίνει ο Δήμαρχος και προσθέτει... 

"Μάσκα, ατομική υγιεινή, κοινωνική απόσταση, εμβολιασμός, είναι τα όπλα για να παραμείνει ο αόρατος, αλλά υπαρκτός εχθρός, έξω από τα τείχη μας".

Αξίζει να αναφερθεί πως το σημερινό τηλεοπτικό μήνυμα του δημάρχου Τρίπολης είναι το δεύτερο που απευθύνει προς δημότες και πολίτες ο κ. Τζιούμης μια και σε μία αντίστοιχη κίνηση προέβη και μέσω αναρτήσεών του στα κοινωνικά δίκτυα χθες Κυριακή 25 Οκτωβρίου.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.