Επικαιροτητα

Αναμονή για 1.000 κρούσματα σήμερα!

Εξαιρετικά κρίσιμες θεωρούνται οι επόμενες δύο εβδομάδες.

Οι επόμενες δύο εβδομάδες θα αποτυπώσουν την αποτελεσματικότητα των επιπλέον μέτρων που εφαρμόζονται στις πιο επιβαρυμένες επιδημιολογικά περιοχές.

Ο αριθμός των εισαγωγών στα νοσοκομεία εμφανίζει αυξητική τάση, ειδικά στη Βόρεια Ελλάδα, ενώ μεγάλη ήταν η αύξηση του αριθμού των ασθενών που διασωληνώθηκαν το τελευταίο 24ωρο, οι οποίοι πλέον ανέρχονται σε 95 από 84.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία, ένας στους έξι ασθενείς που νοσηλεύονται θα χρειαστεί ΜΕΘ.

«Το τελευταίο διάστημα υπάρχει μια έντονη αυξητική τάση, την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε φτάσει πάνω από 900, μέσα στην εβδομάδα το πιο πιθανό είναι να φτάσουμε σε τετραψήφιο, πάνω από 1.000 κρούσματα», δήλωσε ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας, μιλώντας στον Real FM προχωρώντας μάλιστα στην εκτίμηση πως αυτό «είναι αρκετά πιθανό να συμβεί σήμερα», ενώ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας σε συνέντευξή του ανέφερε ότι είναι πιθανό τις επόμενες ημέρες να δούμε και πάνω από 1.000 κρούσματα ημερησίως.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.