Επικαιροτητα

Τζαβάρας ΑΕ: Ανακοίνωσε δύο κρούσματα covid-19

Συνεχίζουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

⚠️ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ATTENTION⚠️

▶️Με αίσθημα ευθύνης και έχοντας πλέον όλα τα δεδομένα στα χέρια μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, υπήρξαν υποψίες σε 2 άτομα του εταιρικού μας περιβάλλοντος  για covid-19, τα οποία και επιβεβαιώθηκαν.

▶️Από την πρώτη στιγμή όμως της αδιαθεσίας τους και της λήψης του δείγματος, απομακρύνθηκαν απ΄το εργασιακό τους περιβάλλον με ατομική τους ευθύνη.

▶️ Ενημερώθηκαν παράλληλα όλες οι άμεσες επαφές τους και των οικογενειών τους, των τελευταίων λίγων ημερών και τέθηκαν κατόπιν οδηγιών ΕΟΔΥ σε απομόνωση.

▶️Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, στο χώρο μας έγιναν τα απαραίτητα τεστ από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στο υπόλοιπο προσωπικό, τα οποία ήταν ΑΡΝΗΤΙΚΑ καθώς έχει γίνει και η πρώτη απολύμανση ενώ θα επέλθει και δεύτερη απολύμανση για περισσότερη ασφάλεια τόσο των εργαζομένων μας όσο και των πελατών & συνεργατών μας.

▶️Η εταιρεία μας είναι στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία στο τηλέφωνο 2710-242858.

Συνεχίζουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας έως σήμερα και παρακαλούμε τους όποιους επισκέπτες μας να σέβονται το ίδιο τις οδηγίες αυτές.

#τζαβαραςαε

#covid19

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.