Επικαιροτητα

Δοξολογία εθνικής εορτής την "εποχή της covid-19"

Με ιδιαίτερα περιορισμένο αριθμό παρισταμένων και χρήση μάσκας η δοξολογία στον Ι.Ν. Αγίου Βασιλείου Τρίπολης.

Στις, υπό καθεστώς αυστηρών μέτρων, εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου 2020, συμμετέχουν εκπρόσωποι των σχολείων της Τρίπολης, εκπρόσωποι της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας και λιγοστοί πολίτες. 

Η νέα πραγματικότητα που έχει φέρει η πανδημία, καθιστά επιτακτική τη μείωση, με κάθε τρόπο, κάθε είδους συνωστισμού.

Σε κάθε περίπτωση, στη Δοξολογία παρέστησαν ο Δήμαρχος Τρίπολης, Κώστας Τζιούμης, ο Βουλευτής Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Γιώργος Παπαηλιού, ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης, Γιώργος Λαγός, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης " Τρίπολη αλλάζουμε τα δεδομένα", Νίκος Τσιαμούλος και η κ. Χριστίνα Ζαμπάθα, εκπρόσωπος της παράταξης του Γιάννη Σμυρνιώτη.

Στον "πανηγυρικό" της ημέρας, που εκφώνησε ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας, κ. Σελίμης, παραλληλίστηκαν οι συνθήκες του φετινού εορτασμού με τον πρώτο, ανεπίσημο εορτασμό της επετείου, την 28η Οκτωβρίου 1941, στην κατεχόμενη Αθήνα.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.