Επικαιροτητα

Τρίπολη: Ολοκληρώνεται η μετεγκατάσταση της ΔΑΟΚ Αρκαδίας σε άλλο κτήριο

Ολοκληρώνεται στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας η μεταστέγαση των Διευθύνσεων Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Αρκαδίας, στην Τρίπολη...

Ολοκληρώνεται στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας η μεταστέγαση των Διευθύνσεων Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Αρκαδίας, στην Τρίπολη, από το νοικιασμένο κτήριο της οδού Δεληγιάννη 9 σε ιδιόκτητο κτήριο της Περιφέρειας, στην οδό Τάπιας 9.

Ήδη, από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα υπογράφηκε σήμερα, Παρασκευή 30 Οκτωβρίου, συμβόλαιο με τηλεφωνικό πάροχο για τη μεταφορά του τηλεφωνικού κέντρου στο νέο κτήριο.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έχει γνωστοποιηθεί, οι δύο Διευθύνσεις θα λειτουργήσουν κανονικά από την ερχόμενη Τετάρτη 4 Νοεμβρίου, ενώ μέχρι και τις 3 του μήνα θα εξυπηρετούν μόνο κατεπείγοντα θέματα.

Δ.Τ.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.