Επικαιροτητα

Τρίπολη: Στην οδό Τάπιας μετακόμισε η Δ.Α.Ο.Κ. Αρκαδίας

Η διεύθυνση από το νοικιασμένο κτήριο όπου στεγαζόταν βρίσκεται πλέον σε ιδιόκτητο της Περιφέρειας.

Ολοκληρώθηκε η μεταστέγαση των Διευθύνσεων Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Αρκαδίας, στην Τρίπολη, από το νοικιασμένο κτήριο της οδού Δεληγιάννη 9 σε ιδιόκτητο κτήριο της Περιφέρειας, στην οδό Τάπιας 9 -την πρώην ΥΕΒ.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας επισκέφθηκε χθες Δευτέρα τις εν λόγω υπηρεσίες στους νέους τους χώρους, ενημερώθηκε για τη διαδικασία ομαλής μετάβασης και επανόδου των ρυθμών λειτουργίας τους.

Ας σημειωθεί, όπως τόνισε ο περιφερειάρχης, ότι η μετακίνηση των εν λόγω υπηρεσιών στον πιο πάνω χώρο εξοικονομεί στην Περιφέρεια την καταβολή μηνιαίου μισθώματος ύψους 1.200 ευρώ για το κτήριο στο οποίο προηγουμένως στεγάζονταν οι πιο πάνω υπηρεσίες.

Επιπλέον, σημείωσε ο Π. Νίκας, επέρχεται αποσυμφόρηση στον κεντρικό πεζόδρομο της Τρίπολης, ο οποίος δεχόταν εξαιρετικά μεγάλους φόρτους.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.