Επικαιροτητα

Ενισχύονται με 100.000€ τα νοσοκομεία της Πελοποννήσου

Ανακοινώσεις Νίκα σε σύσκεψη με αντικείμενο την πορεία του κορωνοϊού.

Μειούμενη εμφανίζεται η τάση διάδοσης του κορωνοϊού, covid 19, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου στο χρονικό διάστημα των προηγούμενων τριων ημερών, όπως καταγράφηκε στη διάρκεια τηλεδιάσκεψης που έγινε υπό τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, το πρωί της Δευτέρας 9 Νοεμβρίου.

Στην εν λόγω σύσκεψη μετείχαν οι χωρικοί αντιπεριφερειάρχες, καθώς και αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες.

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της σύσκεψης, ο περιφερειάρχης Π. Νίκας έκανε γνωστό, όπως αναφέρεται επίσημα, ότι η Περιφέρεια θα διαθέσει 100.000 ευρώ για την αγορά ειδών σε νοσοκομεία για να διευκολύνει τον αγώνα του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού εναντίον της πανδημίας του κορωνοϊού.

Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι η Περιφέρεια έχει ήδη προγραμματίσει τη διάθεση 100.000 ευρώ για την ενίσχυση αθλητικών σωματείων εθνικών κατηγοριών, όσον αφορά τις μετακινήσεις τους, καθώς επίσης και άλλων 100.000 ευρώ για  μουσικές εκδηλώσεις καταξιωμένων φορέων.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.