Επικαιροτητα

Αναζητούνται 6 εκατ. € για το Διοικητήριο της Π.Ε. Αρκαδίας

Τι συζήτησε ο Παναγιώτης Νίκας στη συνάντησή του με τον υφυπουργό Εσωτερικών.

Συνάντηση είχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, χθες Τετάρτη 25 Νοεμβρίου, με τον υφυπουργό Εσωτερικών Θεόδωρο Λιβάνιο, στην Αθήνα.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θεσμικά ζητήματα και συγκεκριμένα οι μεταρρυθμίσεις που προωθούνται, όπως η τροποποίηση του Ν. 4412, καθώς και ο νόμος για το εκλογικό σύστημα στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Ο περιφερειάρχης, εξ άλλου, ζήτησε από τον υφυπουργό να εξευρεθεί τρόπος χρηματοδότησης, ενδεχομένως από το εθνικό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, της κατασκευής του νέου Διοικητηρίου της Π.Ε. Αρκαδίας, στην Τρίπολη, ο προϋπολογισμός του οποίου εκτιμάται σε 6 εκ. ευρώ.

Σύντομα, στο μεταξύ, όπως αναφέρει η ενημέρωση του γραφείου Τύπου της Περιφέρειας, θα γίνει η παρουσίαση στην Τρίπολη της αρχιτεκτονικής μελέτης για το κτήριο του νέου Διοικητηρίου της Π.Ε. Αρκαδίας.

Θα ακολουθήσει, στην Καλαμάτα, η παρουσίαση της τελικής μελέτης για την ανακατασκευή του Διοικητηρίου της Π.Ε. Μεσσηνίας.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.