Επικαιροτητα

"Πράσινο" φως για την αγροτική οδοποιία ΤΚ Ξηροπήγαδου

Συνεχίζουμε δυναμικά τις εντάξεις έργων, αναφέρει σε ανάρτησή του ο δήμαρχος Γιώργος Καμπύλης.

Την ένταξη του έργου αγροτικής οδοποιίας στην τοπική κοινότητα Ξηροπήγαδου στο πρόγραμμα "Αντώνης Τρίτσης" γνωστοποίησε με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας, Γιώργος Καμπύλης.

Δείτε αναλυτικά...

Συνεχίζουμε δυναμικά τις εντάξεις έργων.

Αυτήν τη φορά στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» με τη μελέτη για το έργο «Αγροτική οδοποιία Τ.Κ. Ξηροπηγάδου» με προϋπολογισμό 1.260.000€, που είχε εκπονήσει η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας.

Η πρόταση αυτή είχε κατατεθεί από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή, το Μάρτιο του 2019, με ομόφωνη απόφαση του τότε Δημοτικού Συμβουλίου, για ένταξη στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι. Όμως λόγω έλλειψης χρημάτων οι εντάξεις του ΦΙΛΟΔΗΜΟΥ Ι σταμάτησαν. 

Μετά από τις συντονισμένες προσπάθειες μας προς το Υπουργείο Εσωτερικών η πρόταση εντάχθηκε στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» στις 27/11/2020.

Παράλληλα προχωράμε στην προετοιμασία μελετών και για άλλους αγροτικούς δρόμους ώστε να τις υποβάλλουμε στη νέα πρόσκληση του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης».

Στεκόμαστε στο πλευρό του πρωτογενή τομέα με στοχευμένες παρεμβάσεις βελτίωσης της εκτεταμένης αγροτικής οδοποιίας. 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.