Επικαιροτητα

Πρωτοβουλία Χριστογιαννόπουλου για το εργοστάσιο ηλεκτρικών αυτοκινήτων

Εστάλη επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Σε συνέχεια επαφών,  και αμέσως μετά την ανακοίνωση της κυβέρνησης για την πρόθεση της γερμανικής Αυτοκινητοβιομηχανίας με την επωνυμία Next e.GO Mobile S.E. να επενδύσει στην χώρα μας, ως Δημοτική Αρχή προβήκαμε στις 17.12.2020 σε επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς την εν λόγω εταιρία, στην οποία αναφέρονται διεξοδικά  τα πλεονεκτήματα που παρουσιάζει η περιοχή μας, τόσο γεωγραφικά όσο και λόγω απολιγνιτοποίησης.

Οπως αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου, επιπροσθέτως στις 23.12.2020, εστάλη ανάλογο έγγραφο, προς το Υπουργείο Ανάπτυξης, και τον Αρμόδιο Υπουργό κ. Άδωνη Γεωργιάδη   με το οποίο γνωστοποιείται το ενδιαφέρον του Δήμου Μεγαλόπολης προς την εν λόγω επένδυση.

Το έγγραφο αυτό κοινοποιήθηκε επίσης στον Υφυπουργό Εξωτερικών Οικονομικής Διπλωματίας και Εξωστρέφειας κ. Κώστα Φραγκογιάννη, στον Υφυπουργό Εξωτερικών Αρμόδιο για τον Απόδημο Ελληνισμό κ. Κωνσταντίνο Βλάσση, καθώς και στον κ. Κωστή Μουσουρούλη Συντονιστή του ΣΔΑΜ.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.