Επικαιροτητα

Περιφέρεια: Ετοιμάζει ιστοσελίδες για τουρισμό και εκδηλώσεις

Τι αποφασίστηκε σε σύσκεψη.

Σε σύσκεψη με αντικείμενο τον τουρισμό, αλλά και τις εκδηλώσεις που διοργανώνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου για την επέτειο των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821, προήδρευσε χθες, Τρίτη 12 Ιανουαρίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας.

Στο πλαίσιο της σύσκεψης έγινε συζήτηση για την λειτουργία δύο ιστοσελίδων, μίας τουριστικής και μίας επετειακής, αλληλοσυνδεόμενων μεταξύ τους, αλλά και με την κεντρική ιστοσελίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Εξ άλλου, από τον περιφερειάρχη δόθηκαν επίσης οδηγίες σχετικά με διάφορα ζητήματα που αφορούν τον τουρισμό, μεταξύ των οποίων, ο εντοπισμός περιοχών, όχι παραθαλάσσιων, με ιδιαίτερο φυσικό κάλλος, η βελτίωση και συμπλήρωση της σήμανσης προς αρχαιολογικούς και εν γένει χώρους επισκεψιμότητας, καθώς και η συνεργασία με δήμους και η υπόδειξη εκ μέρους τους σημείων για κατασκευή wc στους πιο πάνω χώρους.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.