Επικαιροτητα

Τρίπολη: "Λουκέτο" και την Τρίτη στα σχολεία

Ο ισχυρός παγετός που επικρατεί οδήγησε τον δήμαρχο στη συγκεκριμένη απόφαση.

Μέσω τηλεκπαίδευσης θα γίνει και αύριο το μάθημα σε νηπιαγωγεία και δημοτικά του δήμου Τρίπολης σύμφωνα με απόφαση του δημάρχου Κώστα Τζιούμη.

Ο ισχυρός παγετός που από σήμερα έχει δημιουργηθεί καθώς και οι προβλέψεις των μετεωρολόγων που κάνουν λόγο για ακόμα χαμηλότερες  θερμοκρασίες το πρωί της Τρίτης οδήγησαν τη δημοτική αρχή στη λήψη της συγκεκριμένης απόφασης.

Η ανακοίνωση του δήμου

Ο Δήμος Τρίπολης ανακοίνωσε ότι σήμερα, 18/1/2021 και αύριο Τρίτη 19/1/2021 οι παιδικοί, οι βρεφονηπιακοί σταθμοί, τα νηπιαγωγεία, τα δημοτικά σχολεία και τα ειδικά σχολεία του Δήμου Τρίπολης θα παραμείνουν κλειστά λόγω χιονόπτωσης και παγετού.

Κατόπιν σχετικής πληροφόρησης, από τη διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, σας ενημερώνουμε ότι η εξ’ αποστάσεως διδασκαλία στα νηπιαγωγεία και στα δημοτικά σχολεία θα γίνει κανονικά τις μεσημεριανές ώρες.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και διαβάστε τη σχετική απόσταση

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.