Επικαιροτητα

Τρίπολη: Μεγάλη επιτυχία για την 1η δράση #saveyourhood (phs)

Είμαστε πάντα δίπλα σε τέτοιες δράσεις, έμπρακτα, δηλώνει ο Κώστας Τζιούμης.

Γέμισαν 15 σακούλες με διάφορα απορρίμματα μέσα σε 2 -μόλις- ώρες!

Απλά 13 εθελοντές με τη βοήθεια και του σκύλου τους... Η 1η δράση #saveyourhood στην Τρίπολη στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία!!🙌👊💯

Η 1η δράση #saveyourhood στην Τρίπολη στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία!!🙌👊💯

Με τον καιρό σύμμαχο και μια πολύ δυνατή κι ευδιάθετη ομάδα 13 εθελοντών και 1 σκύλου που επέβλεπε 🤪, καταφέραμε να μαζέψουμε από το Άλσος Αγίου Γεωργίου σε 2 ώρες 15 σακούλες 45λιτρες (10 σκουπίδια + 5 ανακύκλωση) συν πλαστικές καρέκλες, σιδερένιους σωλήνες, κοντάρια από σκούπες, λάστιχο αυτοκινήτου, πινακίδες διαφημιστικές και....1 παπούτσι ανθισμένο 🌼🌱 (βλ.φωτο)

Ο Δήμος Τρίπολης μας προσέφερε σακούλες και γάντια.Ευχαριστουμε πολύ Κώστας Τζιούμης - Δήμαρχος Τρίπολης 

Αυτό είναι μόνο η αρχή!! Συγχαρητήρια σε όλους ‼️

 

Τζιούμης: Ενθαρρύνουμε τους δημότες μας για ανάλογες πρωτοβουλίες

Ο δήμαρχος Τρίπολης με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα αναφέρθηκε με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια στην εθελοντική πράξη καθαρισμού του Άλσους Αγιου Γεωργίου.

Είμαστε πάντα δίπλα σε τέτοιες δράσεις, έμπρακτα.

Στο Δήμος Τρίπολης θέλουμε να φροντίζουμε καθημερινά για το περιβάλλον, για αυτό και ενδιαφερόμαστε για κάθε ομάδα που συνδράμει εθελοντικά στο έργο μας. 

Χαιρόμαστε να βλέπουμε ανθρώπους, οι οποίοι συνεισφέρουν στη βελτίωση της καθημερινότητας του δήμου, με πράξεις που οδηγούν σε κοινό όφελος.

Να παρακαλέσω εδώ τους συμπολίτες μας να σέβονται το περιβάλλον μας και να φροντίζουν πάντα να διατηρούνται τα πάρκα και οι δημόσιοι χώροι καθαροί. 

Για οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να οργανώσει μία εθελοντική δράση, να μη διστάσει να επικοινωνήσει μαζί μου μέσω μηνυμάτων, για να βοηθήσουμε όλοι μαζί το Δήμο μας, τη γειτονιά μας, το σπίτι μας! 

Πάντα στο πλευρό του δημότη!

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.